Argentinska strast - uvek vreli klasiko Rosarino (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinska strast - uvek vreli klasiko Rosarino (VIDEO)

Ovakve scene uvek je lepo videti

Samo iskreni ljubitelji argentinskog fudbala moći će da iz glave da nabroje makar po trojicu igrača iz suprotstavljenih timova, ali svi će se naježiti kad vide u kakvom se ambijentu igra Klasiko Rosarino. Uvek je tako kad se jedan preko puta drugog nađu Rosario Sentral i Njuels Old Bojs. Ni ovaj večerašnji susret nije izuzetak. Samo u Argentini.

Za one koji baš i nisu upućeni u rivalitet između ova dva kluba, neka nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pronađu u tekstu koji smo pisali u septembru. Vredi par minuta vremena. Koga zanima da odgleda ceo meč, neka to učini na sledećem linku.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.