Aco Petrović ponovo napustio FMP

Izvor: B92, 10.Jun.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Petrović ponovo napustio FMP

Aco Petrović više nije trener košarkaškog kluba FMP, saopštio je klub iz Železnika.

Trener i klub su se dogovorili da sporazumno prekinu saradnju, a za novog šefa struke KK FMP izabrao mladog i talentovanog trenera Milivoja Lazića.

U klubu ističu da je Aco Petrović, koji je preuzeo ekipu u veoma delikatnoj situaciji i uspeo da zajedno sa saradnicima ispuni primarni cilj plasman u plej-of Superlige, čime je obezbeđen i povratak u NLB ligu.

Petrović je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dva navrata predvodio "Pantere", prvi put u periodu od 1998-03 i u sezoni 2010-11.

U saopštenju se navodi da "se trofejni stručnjak u datom trenutku nesebično stavio u funkciju prvog tima čime je još jednom pokazao veliku lojalnost i privrženost klubu, na čemu mu se još jedanput najiskrenije zahvaljujemo .Trener Petrović je svojim radom u dosadašnjoj veoma uspešnoj karijeri pokazao da klub nije pogrešio kada mu je pružio šansu da kao šef struke daleke 1998.godine debituje na klupi FMP-a i započne profesionalnu karijeru kao samostalni trener".

Umesto Petrovića prvi tim će predvoditi Milivoj Lazić za koga u klubu smatraju da je spreman i sposoban da u saradnji sa stručnim štabom obezbedi rezultate u skladu sa ambicijama i tradicijom kluba.

Uprava kluba ističe da su posebno zadovoljni što je priliku dobio trener koji je ponikao u klubu učestvujući u razvoju igrača i postizanju najviših uspeha u prethodnim sezonama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić novi trener FMP Železnika

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Dosadašnji trener FMP Železnika, Aco Petrović, sporazumno je raskinuo ugovor sa "panterima", a uprava kluba je na njegovo mesto postavila Milivoja Lazića. ..Čelnici FMP-a ističu da je Petrović (na slici) preuzeo ekipu u vrlo osetljivom trenutku, te da je uspeo da ispuni glavni cilj - plasman...

Nastavak na S media...

Lazić na klupi FMP Železnika

Izvor: Beta, 10.Jun.2011

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta) - Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je u petak da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Acom Petrovićem koga će na toj funkciji zameniti Milivoje Lazić...FMP je istakao da Petrović "zaslužuje posebnu zahvalnost, jer je preuzeo ekipu u veoma delikatnoj...

Nastavak na Beta...

FMP promenio trenera: Lazić umesto Petrovića

Izvor: Mondo, 10.Jun.2011

Klub iz Železnika sporazumno raskinuo ugovor sa Petrovićem i za novog trenera postavio Lazića.

Nastavak na Mondo...

Lazić novi trener FMP-a

Izvor: RTS, 10.Jun.2011

Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Acom Petrovićem koga će na toj funkciji zameniti Milivoje Lazić...FMP je istakao da Petrović "zaslužuje posebnu zahvalnost, jer je preuzeo ekipu u veoma delikatnoj situaciji i uspeo da zajedno sa saradnicima...

Nastavak na RTS...

Aco Petrović na klupi Azovmaša

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 03:55

. Aco Petrović se zadovoljan oprostio od FMP–a, karijeru će nastaviti u Ukrajini, u Azovmašu:. – Sa FMP-om sam imao ugovor do kraja sezone, potom sam razgovarao sa ljudima u klubu. U međuvremenu sam dobio primamljivu ponudu od Azovmaša. Naravno, u dogovoru sa Nebojšom Čovićem i ostalim članovima...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Aco Petrović u Ukrajini

Izvor: Sportal.rs, 11.Jun.2011

Dojučerašnji trener FMP-a Aco Petrović u narednoj sezoni sedeće na klupi ukrajinskog Azovmaša. Petrović je prošlu sezonu započeo u Žalgirisu, da bi pred početak Superlige preuzeo "pantere" i sa njima izborio plasman u NLB ligu i plej-of.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.