Petak, 10.06.2011.

12:25

Aco Petrović ponovo napustio FMP

Aco Petrović više nije trener košarkaškog kluba FMP, saopštio je klub iz Železnika.

Izvor: ÈŽ

Default images

Trener i klub su se dogovorili da sporazumno prekinu saradnju, a za novog šefa struke KK FMP izabrao mladog i talentovanog trenera Milivoja Lazića.

U klubu ističu da je Aco Petrović, koji je preuzeo ekipu u veoma delikatnoj situaciji i uspeo da zajedno sa saradnicima ispuni primarni cilj plasman u plej-of Superlige, čime je obezbeđen i povratak u NLB ligu.

Petrović je u dva navrata predvodio "Pantere", prvi put u periodu od 1998-03 i u sezoni 2010-11.

U saopštenju se navodi da "se trofejni stručnjak u datom trenutku nesebično stavio u funkciju prvog tima čime je još jednom pokazao veliku lojalnost i privrženost klubu, na čemu mu se još jedanput najiskrenije zahvaljujemo .Trener Petrović je svojim radom u dosadašnjoj veoma uspešnoj karijeri pokazao da klub nije pogrešio kada mu je pružio šansu da kao šef struke daleke 1998.godine debituje na klupi FMP-a i započne profesionalnu karijeru kao samostalni trener".

Umesto Petrovića prvi tim će predvoditi Milivoj Lazić za koga u klubu smatraju da je spreman i sposoban da u saradnji sa stručnim štabom obezbedi rezultate u skladu sa ambicijama i tradicijom kluba.

Uprava kluba ističe da su posebno zadovoljni što je priliku dobio trener koji je ponikao u klubu učestvujući u razvoju igrača i postizanju najviših uspeha u prethodnim sezonama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

20 h

Podeli: