Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATREN DOČEK: Da li će Mornar biti najveći problem za “grobare”?

Košarkaši Partizana danas u Baru igraju prvu utakmicu u ovogodišnjoj ABA ligi. Najavljeno je da će veliki broj navijača tog kluba stići u crnogorsku luku.

Pored lokalnih meštana, koji navijaju za domaći klub, u Baru je većinsko stanovništvo na strani Partizanovog najljućeg protivnika, Crvene zvezde.
NOVI NAVIJAČKI OBRAČUN: Pucano na vođu navijača Partizana
U tom primorskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gradiću postoji navijačka grupa “delije Bar”, koja spada među najžešće i najfanatičnije Zvezdine navijačke grupe u Crnoj Gori.
S obzirom na to da pristalice oba kluba koriste svaku priliku za sukob, ne bi bilo iznenađenje da crnogorska policija večeras ima pune ruke posla.
The post VATREN DOČEK: Da li će Mornar biti najveći problem za “grobare”? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LEPE VESTI ZA “GROBARE”: Partizan se vraća kući (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016

Košarkaši Partizana predsezonske prijateljske mečeve igrali su u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu. Tu je nekada Partizan igrao redovno, a onda se preselio u “Pionir”.. . Međutim, godinama unazad Partizan je imao problema sa plaćanjem obaveta prema hali koja se odnedavno zove “Aleksandar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.