Uživo: Šou i četiri gola u prvom delu igre, Kojić poravnao, Novi Pazar - Partizan 2:2!

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šou i četiri gola u prvom delu igre, Kojić poravnao, Novi Pazar - Partizan 2:2!

Fudbaleri Partizana igraju duel trećeg kola Superlige Srbije u Novom Pazaru, a okršaj u gradu na Jošanici između domaćina i crno-belih, koji su došli u veoma izmenjenom sastavu u odnosu na meč sa Steauom, možete pratiti na Blicsport.rs!

Partizan je u pristojnoj poziciji da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je odigrao 1:1 sa Steauom u Bukureštu, a u Novi Pazar je stigao bez velikog broja prvotimaca, što zbog povreda, što zbog odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenera Zorana Milinkovića.

U sastavu nema povređenih Valerija Božinova i Abubakara Umarua povreda, dok su izostavljeni još defanzivci Gregor Balažic, Fabrisio i Miroslav Vulićević, te Stefana Babovića, Andrije Živkovića i Marka Jevtovića.

Partizan je poveo preko Trujića, a onda je Aškovski izborio dva penala za Novi Pazar od kojih je samo jedan iskorišćen, ali je bivši bek crno-belih upravo doneo preokret domaćinu. Nije izdržao tim iz grada sa Jošanice da ode na odmor sa prednošću, jer je Kojić ugurao loptu u mrežu za 2:2.

Tok meča: 

Prvo poluvreme: Aškovski iznudio dva penala i dao gol, Partizan u nadoknadi do izjednačenja

Susret nije trajao ni dva minuta, a sudija Vlado Glođović morao je da prekine meč zbog petardi koje su upadale u teren, ali posle višeminutne pauze nastavljena je igra u Novom Pazaru.

Bilo je živo na terenu, crno-beli su pokušali iz jednog prekida, ali je na drugoj strani sevnula kontra u šestom minutu, pa je Radivojević izašao sam na golmana Živkovića koji je dobro zatvorio ugao i sprečio vođstvo domaćina.

U 13. minutu prvi put se mreža zatresla nakon što je Lukić zavrnuo loptu sa leve na drugu stranu, odakle je od Saše Ilića stigao pas do Petra Grbića koji se našao u petercu, a posle intervencije golmana Zečevića, odbitak je završio u nogama Nikole Trujića koji je po zemlji pogodio desni ugao sa tri metra i prvi put se upisao u dresu Partizana.

Domaća ekipa se našla u panici posle primljenog pogotka, pa je u tri navrata do 20. minuta falilo da se završni pas nađe u nogama Grbića ili Nikole Ninkovića, ali je štoperska linija reagovala u poslednjim momentima.

I pored toga što je Partizan igrao u drugom sastavu, Novopazarci su se oslonili na kontra napade, a upravo iz jedne dobre tranzicije lopta je stigla do bivšeg igrača iz Humske Stefana Aškovski koji je oboren od strane Saše Lukića u šesnaestercu, te je Pavlović prevario Živkovića pogodivši levi donji ugao za brzo poravnanje 1:1.

Aškovski je bio glavna figura na terenu, jer je u 26. minutu izborio i drugi penal, ali je doneta odluka da se promeni izvođač jedanaesterca, pa je golman Partizana uspeo da zaustavi udarac Radivojevića.

Šou u gradu na Jošanici nastavio se već u narednom minutu pošto je sa leve strane uspeo da protrči Stevanović i uputi loptu na pet metara od okvira gola gostiju, gde se našao, ko drugi do, Stefan Aškovski koji je doneo veliki preokret i radost domaćih navijača.

Radivojević je dobio upotreljivu loptu u 32. minutu, te pokušao da se izbori "1 na 1" sa Ostojićem, što je i uspeo, ali mu je sa nekih 13 metara odbranio udarac Živković i izbacio loptu u korner. Nastavila se drama ispred kaznenog prostora Partizana, ali nije bilo novog gola za domaćina.

Ritam je lagano padao do kraja prvog poluvremena, a Novi Pazar se potrudio da do kraja prvog dela igre drži loptu u nogama kako Partizan ne bio došao do situacije da izjednači pre odmora, ali nije uspeo u toj nameri.

Crno-beli su u sudijskoj nadoknadi bukvalno ugurali loptu u gol. Kojić je na ivici kaznenog prostora proigrao Ilića koji je pasom uposlio Grbića, a crnogorski fudbaler nije čekao već je iz prve ubacio na pet metara gde je se ponovo našao Kojić koji je posle nekoliko dodira uspeo da zatrese mrežu i vrati šampiona Srbije u egal (2:2).

Novi Pazar - Partizan 2:2 (u toku)

Stadion u Novom Pazaru, gledalaca: 6.000, sudija: Vlado Glođović, strelci: Pavlović u 21. i Aškovski u 26. minutu za Novi Pazar i Trujić u 12. i Kojić u 46. minutu za Partizan.

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Kostić, Tintor, Vuković, Vusljanin, Šarac, Pavlović, Aškovski, Đalović, Radivojević.

Partizan: Živko Živković, Stevanović, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Lukić, Ilić, Ninković, Grbić, Trujić, Kojić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dete iz Humske presudilo šampionu: Novi Pazar porazio Partizan prvi put u istoriji!

Izvor: Blic, 01.Avg.2015

Rizik trenera Zorana Milinkovića se nije isplatio. Fudbaleri Partizana su u drugom sastavu doživeli neuspeh u trećem kolu Superlige Srbije pošto su u gradu na Jošanici prvi put u istoriji pretrpeli poraz od Novog Pazara 3:2. Veliko iznenađenje režiralo je dete šampiona Srbije Stefan Aškovski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.