Partizan ipak čeka kazna

Izvor: TV Arena Sport, 06.Maj.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ipak čeka kazna

U narednim danima Svetska košarkaška organizacija (FIBA) trebalo bi da povuče suspenziju Srbiji, potvrdio je predsednik KS Srbije Dragan Đilas.

Ipak, to ne znači da će FIBA imati milosti i prema klubovima koji su odbili naređenje da ne igraju Evrokup. To se odnosi na KK Partizan koji ne odustaje od tog takmičenja, iako ga čeka kazna.

''Partizan ostaje pri svom stavu, ali doneli smo odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << da će svi klubovi koji budu igrali Evrokup biti suspendovani, bez obzira šta mi mislimo i koliko su te odluke bolne po klubove. Moraćemo FIBA da objasnimo stav nekih naših klubova da igraju Evrokup, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj mogućnosti da Srbija ne bude suspendovana. Ja verujem da će se naći rešenje u odnosima FIBA i Evrolige.

Koliko sam čuo, u vezi sa nekim stvarima su se dogovorili, ostalo je pitanje koje takmičenje postoji i kako će se igrati, a uz malo razumevanja i kompromis mislim da će se pronaći rešenje da košarka ostane ujedinjena'', istakao je Đilas.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić takođe je potvrdio da će učestvovati u Evrokupu.

''Ono što smo rekli ranije i dalje stoji. Mada, treba imati u vidu da nama Evrokup nije siguran. Mnogo stvari meni tu nije jasno, ali pretpostavljam da bi suspenzija tekla od sezone 2016/17. Mada, ne znam ni po kom osnovu bi nas kaznili'', ističe Todorić.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.