Liverpul dobio Olimpijakos, Marković blistao!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul dobio Olimpijakos, Marković blistao!

Engleski mediji i Rodžers pohvalili debitantski nastup srpskog reprezentativca.

Uspešan debi: Lazar Marković

 

Lazar Marković već na debiju pokazao je da će predstavljati veliko pojačanje za Liverpul. Crveni su na internacionalnom Kupu šampiona golom Rahima Sterlinga u 5. minutu pobedili vrlo dobri Olimpijakos sa 1:0, a engleski mediji su sipali hvalospeve na račun srpskog reprezentativca koji je na Enfild Roud stigao iz Benfike za dvadeset miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << funti.

 

Bivši napadač Partizana, uz Sterlinga i Staridža, bio je u centru pažnje tokom prvog poluvremena na Soldžeru i u nekoliko navrata prilično namučio igrače grčkog šampiona. Svaki put kada je lopta bila u njegovim nogama stvarala se panika kod protivnika. U jednom trenutku je solo-prodorom nanizao dvojicu igrača, ali je šutirao preko gola.

U svakom slučaju Brendan Rodžers je dobio igrača kakvog je tražio.

“Marković će biti sve bolji. On je pokazao veliku snagu. Prolazi sve kada ubaci u brzinu, tako da se nadam da će kasnije dobiti još više na brzini i oštrini, kao i da će na kraju završiti akciju na pravi način. Sigurno je da smo dobili na brzini. Sterling uvek predstavlja pretnju, uživanje je bilo gledati. Mislim da će biti veoma ubudljivo gledati tu trojicu igrača", rekao je Rodžers.

 

 

Liverpul sledeći meč u okviru internacionalnog Kupa Šampiona igra protiv Mančester Sitija, koji je ponizio Milan sa 5:1.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.