Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Legenda Partizana odlazi u penziju

Jedan od navijačima najdražih ljudi u klubu iz Humske danas zvanično odlazi u penziju.
‘Jedan je ekonom Gavran‘ često vole da skandiraju navijači Partizana. Od danas, legendarni Gavran, odlazi u zasluženu penziju.
DOBRO JE PROŠAO: Bivši igrač Partizana lakše ugruvan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u udesu
Branko Vučićević je od 1985. radio u Partizanu i postao jedan od omiljenih sportskih radnika “crno-belih”. Na stadionu Partizana je uvek bio tu za sve i prošao sa ovim klubom bezbroj i lepih i teških perioda.
Grobari” će večeras, na utakmici protiv Rada, od 19h imati priliku da pozdrave čuvenog Gavrana ekonoma i da ga ovacijama isprate u penziju.
The post KRAJ: Legenda Partizana odlazi u penziju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Videli ste kako se Valensija oprostila od svog ekonoma, a ovako je to učinio Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016

Kako je i najavljeno, prigodna svečanost obavljena je večeras pred početak meča između Partizana i Rada...Izvestili smo na tu temu tokom dana, dugogodišnji ekonom Partizana Branko Vučićević ''Gavran'' odlazi u penziju, a tim povodom klub iz Humske se na prigodan način obeležio ovaj rastanak...''Gavranu''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.