Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO BI BIO VESTERMAN DA JE NEKO DRUGI: Izabrao je našeg igrača i trenera…

Bivši igrač Partizana, sadašnji član Limoža Leo Vesterman odgovarao je na zanimljiva pitanja, a među njegovim odgovorima našla su se imena Duška Vujoševića, Dejana Bodiroge, a nezaobilazano je i spominjanje Beograda.

Da može da bira koji bi košarkaš bio, Francuz je rekao da bi bio Dejan Bodiroga, NBA igrač – Đinobili, klub u najjačoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ligi LA Lejkers, a trener, Duško Vujošević.
Najkorisniji savet je ‘Ekipa je kao grupa mornara, ako jedan napravi grešku svi snose posledice’, Duška Vujoševića. Da je grad, bio bi prestonica Srbije, Beograd. Kao državu izdvaja Alzas, a legendarni meč je onaj između Nadala i Federera (Vimbldon 2008).
Da je leo video igrica, bio bi GTA, crtani lik: Simba, film: Gladijator, knjiga: Autobiografija Andrea Agasija.
Francuz baš voli tenis, pa da je pojedinačni sport bio bi to upravo beli sport. Kada bi bio muzička grupa bio bi U2.
Zanimljivo, da je prevozno sredstvo, bio bi voz, umesto neka opaka mašina, raketa, podmornica… Kad smo već kod prevoznih sredstava, da je auto bio bi BMW X6, a da je predmet, bio bi frula.
Interesantni odgovori, u kojima se još jednom vidi koliko Francuz poštuje Duleta Vujoševića, srpsku košarku i koliko voli Beograd.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.