Borski speleolozi proglašeni vrhunskim sportistima nacionalnog ranga

Izvor: Bor030.net, 18.Sep.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borski speleolozi proglašeni vrhunskim sportistima nacionalnog ranga

Borski speleolozi Zvonko Trifunović i Robert Mišić proglašeni su za vrhunske sportiste u kategoriji sportske speleologije nacionalnog ranga.

Na osnovu rezultata iz 2014. godine Sportski savez Srbije i Olimpijski Komitet Srbije napravili su pregled kategorisanih vrhunskih sportista u neolimpijskim granama sporta za 2015. godinu.

Prvo mesto osvojio je Zvonko Trifunović član kluba “Rock & Ice”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << a drugo mesto je zauzeo Robert Mišić, član kluba “Bradan” iz Bora, za nacionalni rekord u horizontalnoj dužini objekta od 12155 m u Lazarevoj pećini u periodu od 16-18. avgusta 2014. godine.

Speleolozi Rober Mišić i Zvonko Trifunović su dugogodišnji dobitnici pomenutih priznanja.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.