(VIDEO) BOŽE PRAVDE: Novak Đoković pevao himnu pre dodele pehara u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BOŽE PRAVDE: Novak Đoković pevao himnu pre dodele pehara u Monte Karlu

Intoniranje himni na teniskim turnirima nije uobičajena situacija, osim kada igraju reprezentacije, ali očigledno organizator Mastersa u Monte Karlu poklanja posebnu pažnju najboljem teniseru sveta

MONTE KARLO - Prvi teniser sveta Novak Đoković prilikom ceremonije dodele pehara u Monte Karlu otpevao je himnu "Bože pravde" koju je organizator >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << intonirao u njegovu čast.

Inače, intoniranje himni na teniskim turnirima nije uobičajena situacija, osim kada igraju reprezentacije, ali očigledno organizator Mastersa u Monte Karlu poklanja posebnu pažnju najboljem teniseru sveta.

Đoković je rekao da je srećan zbog pobede nad Tomašom Berdihom i osvajanjem Mastersa u Monte Karlu.

Srpski teniser pobedio je Berdiha sa 7:5, 4:6, 6:3 i postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni, nakon što je bio najbolji u Indijan Velsu i Majamiju.

"Čestitao bih Berdihu na odličnoj igri i velikoj borbi. Bio je sjajan, a zasluzio je trofej koliko i ja. Želim mu sreću u nastavku sezone", rekao je Đoković nakon meča sa češkim teniserom.

Đoković se zahvalio stručnom štabu na podršci koji se, kako je naveo, žrtvuje zarad njegovih uspeha.

"Zahvalio bih se mom timu, koji je bio sa mnom svaki dan i koji se žrtvuje zarad mojih uspeha. Organizatori su takođe bili odlični, prijem je bio sjajan kao i uvek. Srećan sam što odlazim sa trofejom. Hvala publici koja je došla u velikom broju da isprati turnir", zaključio je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska se himna Monte Karlom ori! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2015

Novak Đoković nas je po ko zna koji put učinio ponosnim! Ako ste propustili, pogledajte trenutak kada je, posle njegovog trijumfa na turniru u Monte Karlu, intonirana himna ''Bože pravde''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.