POSLE PORAZA U MADRIDU: Evo šta je Novak izjavio o Nadalu, ali i o svojim planovima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA U MADRIDU: Evo šta je Novak izjavio o Nadalu, ali i o svojim planovima (FOTO)

Najbolji srpski teniser nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u španskoj prestonici.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, poaržen je u polufinalu Mastersa u Madridu od Rafaela Nadala, koji je pokazao zaista dobru formu i slavio ubedljivo. Svetski reket broj dva, korektno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čestitao rivalu i priznao da je pobedio bolji u ovom trenutku...

ATP MADRID: Nadal svrgnuo Novaka sa trona! (FOTO)

ZA KOGA JE NAVIJAO: U jednom trenutku Ronaldo se odao (FOTO)

- Rafael je očigledno bio bolji danas. Zaslužio je da pobedi. Kontrolisao je igru od početka do kraja. Kvalitet njegove igre bio je na veoma visokom nivou, uspevao je da uradi šta je hteo, pogotovo u prvom setu. Bio je bolji od mene u većini statističkih parametara, najviše u šutevima, udarcima   - izjavio je Đoković.

NIJE MOGLO TEŽE: Održan je žreb u Rimu, zna se sa kim bi Novak mogao da igra (FOTO)

Novak je svestan svog lošeg današnjeg izdanja.

- Pokušao sam da dam sve od sebe. To nije bio visok kvalitet tenisa, sa moje strane. Napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka, pogotovo u prvom setu. Osećao sam se dobro cele nedelje, mogao sam bolje da odigram danas. Ali, opet, imao sam protivnika koji je previše dobar. To je samo jedan od onih dana u kojima je vaš protivnik igrao bolje vas i morate da budete u stanju mu kažete "čestitam" i krenete dalje.

Uprkos porazu Đoković je naglasio da u dobrom raspoloženju odlazi u Rim, gde je osvojio trofej četiri puta (2008, 2011, 2014. i 2015.) i bio vicešampion tri puta (2009, 2012, 2016).

VELIKI UDARAC ZA ĐORĐEVIĆA: Srbija STRAŠNO oslabljena na Evropskom prvenstvu (FOTO)

- Bilo je zaista dobro da igram u polufinalu nekog velikog događaja i to protiv jednog od mojih najvećih rivala. Nisam imao taj osećaj mesecima, bilo je sjajno da to osetim. To je bilo lepo iskustvo, tako da sa više pozitivnih, nego negativnih stvari idem sledeće nedelje u Rimu. Uzgred, nadam se da ću da igram sve bolje i jače.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA KOGA JE NAVIJAO: U jednom trenutku Ronaldo se odao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017

Slavni fudbaler pratio je meč polufinala Nadal - Đoković u Madridu...Polufinalni meč na Mastersu u Madridu, Rafael Nadal - Novak Đoković, pratio je slavni fudbaler Kristijano Ronaldo...ATP MADRID: Nadal svrgnuo Novaka sa trona! (FOTO)..BIO JE KOD FRIZERA: Nole PROMENIO imidž pred JUBILARNI meč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NIJE SAMO POBEDIO: Rafael Nadal u Madridu OPASNO zapretio Novaku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 09:51

Španac bolji od Srbina u njihovom 50. dvoboju...Najbolji srpski teniser Novak Đoković u velikoj je opasnosti da već na Rolan Garosu, ako ne odbrani titulu, padne i sa drugog mesta ATP liste, jer je Rafael Nadal u paklenoj pobedničkoj seriji i posle svakog turnira je sve bliže našem asu...POSLE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.