Mekinro tvrdi: Novak nema veličinu kao Nadal i Federer

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekinro tvrdi: Novak nema veličinu kao Nadal i Federer

Mnogima se ne sviđa što je Novak Đoković na teniskom tronu godinama. Radije bi videli opet Rodžera Federera ili Rafaela Nadala. Legendarni Amerikanac Džon Mekinro kaže da Srbin može da bude najbolji u istoriji, ali da nema ono što imaju Švajcarac i Španac.

- Za mene, Novak je najbolji defanzivac u istoriji tenisa. Mnogo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napredovao i u napadačkom segmentu. Ako sačuva zdravlje, dominiraće još nekoliko godina. Ipak, bez obzira na sve, on nema tu veličinu kakvu imaju Rodžer Federer i Rafael Nadal - ocenio je Džon Mekinro za francuski list Figaro i dodao:

- Đoković je mašina. On je veoma stabilna ličnost i veoma je harizmatičan. Pravi je ambasador tenisa u svetu - naglasio je Mekinro.

Amerikanac Novaka vidi kao favorita za osvajanje Rolan Garosa. Nekada velika prznica na terenu od pre nekoliko dana je u stručnom štabu Kanađanina Miloša Raonića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.