Džejmi Marej: Novak najbolji na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejmi Marej: Novak najbolji na svetu

Škotski teniser Džejmi Marej, brat Endija Mareja, izjavio je da je za njega Novak Đoković najbolji igrač na svetu.

"Novak je, bukvalno, kao životinja. Mnogo puta smo videli kako pobeđuje u epskim mečevima sa preko četiri ili pet sati igre. To je neverovatno. Zbog toga mu treba odati priznanje, za mene je pokazao da je najbolji i zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dominirao tenisom proteklih godina", rekao je Marej, a prenosi "Tennis World".

Đoković je trenutno četvrti teniser sveta, iza svetskog broja jedan Endija Mareja, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

On je u čak 87,5 odsto mečeva pobedio na Vimbldonu na mečevima koji su trajali preko tri i po sata, zbog čega su ga britanski Telegraf i IBM uvrstili na listu igrača koji su obeležili treći gren slem u poslednjih 30 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.