Đoković razbio Nadala i ušao u polufinale Roland Garrosa

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Jun.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković razbio Nadala i ušao u polufinale Roland Garrosa

PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je savladao devetostrukog šampiona Roland Garrosa Rafaela Nadala u četvrtfinalu, rezultatom 7:5, 6:3, 6:1.

Đoković je još jednom potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, pošto je prvi put u meču koji se igra na tri dobijena seta pobedio Nadala na šljaci.

Da nanese tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << drugi poraz Rafi u Bulonjskoj šumi Novaku je bilo potrebno nešto manje od dva i po sata, a koliko god to zvučalo nerealno, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji.

Španac je branio titulu osvojenu prošle godine i zbog toga će pasti na 10. mesto na svetu, dok Đoković u polufinalu ide najverovatnije na Endija Marija, koji ima dva seta viška protiv Davida Ferera.

Ovo je bila 44. epizoda najvećeg rivalstva u istoriji tenisa Rafole, a Đoković je ostvario 21. trijumf. Sada mu Španac beži samo dve pobede, zahvaljujući sjajnoj seriji od šest dobijenih mečeva u prethodnih sedam susreta. Takođe, jedino je Srbin da savlada Španca na svakom od četiri Gren slema.

Foto: Getty Images
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.