Debakl Naisa na baražnom turniru u Šapcu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Naisa na baražnom turniru u Šapcu

Vaterpolisti niškog Naisa izgubili su sve 3 utakmice na turniru u Šapcu gde su se ekipe pozicionirale od 5. do 8. mesta pred 1/4 finale domaćeg prvenstva. Nišlije će sa poslednjeg mesta na megdan Crvenoj zvezdi.

Porazima od ekipa Banjice (16:11), Šapca (12:8) i Beograda (13:9) Nišlije su turnir završile bez ijednog osvojenog boda. Nakon nastupa u Regionalnoj A2 ligi i podizanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << forme u završnim duelima tog takmičenja, očekivalo se više od niškog tima, ali su u ovom trenutku partije Naisa nedovoljno kvalitetne da bi se savladale ekipe koje su se takmičile u Prvoj ligi Srbije.

Šef stručnog štaba Marko Blagojević istakao je da su njegovi izabranici u Šapcu igrali sve bolje kako je turnir odmicao i da ostaje žal što nije ostvaren nijedan trijumf.

Igrali smo protiv timova čiji kvalitet nije naivan. Loše smo koristili situacije sa igračem više, protiv Banjice zaigrali našu igru tek u trećoj četvrtini. Protiv iskusne ekipe Šapca smo se dobro držali, imali pregršt šansi, ali smo razbranili protivničkog golmana, pa smo imali problema da damo gol - rekao je on.

U poslednjem meču protiv Beograda, prema Blagojevićevim rečima, vodila se ravnopravna pravna borba 3 četvrtine, a da je porazu Nišlija kumovao rapidan pad u igri početkom poslednje deonice.

U 1/4 finalnom okršaju niški vaterpolisti imaće najteži mogući zadatak jer idu na megdan Crvenoj zvezdi.

Sigurno najkvalitetniji sastav na vaterpolo mapi Srbije. Potrudićemo se da se što bolje spremimo za te mečeve, iz kojih možemo da steknemo potrebno iskustvo za neke dalje izazove - kazao je Blagojević.

Četvrtfinale se igra na dve pobede, a mečevi će najverovatnije biti odigrani u drugoj polovini aprila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nais potopljen u Šapcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Mar.2016

Vaterpolisti Naisa doživeli su još jedan poraz na baražnom turniru u Šapcu, posle kojeg će se ekipe pozicionirati od petog do osmog mesta pred plej-of za prvaka Srbije...Bolji od njih u meču drugog kola bio je domaći Šabac sa 12:8. Po tri gola za Šabac dali su Nosović i Ukumanov, a isti učinak...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.