NBA: Klivlend i Golden Stejt treću godinu u nizu za titulu, Džejms nadmašio Džordana

Izvor: Press, 26.Maj.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Klivlend i Golden Stejt treću godinu u nizu za titulu, Džejms nadmašio Džordana

Jedan od najboljih igrača današnjice je, u četvrtom trijumfu protiv Bostona u finalu Istoka (135:102), sa 35 poena nadmašio 19 godina star rekord legendarnog asa na listi najboljeg strelca plej-ofa.
foto: novosti.rs
Košarkaši Klivlenda i Golden Stejta treću godinu u nizu boriće se za titulu šampiona NBA lige.
Branilac prstena Klivlend >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izborio je novi sudar sa Voriorsima pošto je ubedljivom pobedom u Bostonu 135:102 otišao u veliko finale rezultatom 4:1 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.
Meč u Boston gardenu obeležio je Lebron Džejms sa 35 poena i nadmašio 19 godina star rekord legendarnog Majkla Džordana na listi najboljeg strelca plej-ofa, pa se sada nalazi na brojki od 5.995 koševa.
Pored "Kralja" u 12. pobedi Kavsa ove sezone u doigravanju, uz samo jedan poraz, istakli su se Kajri Irving sa 24 i Kevin Lav sa 15, dok je u poraženom timu Ejveri Bredli završio meč sa 23 poena.
Finalna serija Klivlenda i Golden Stejta počinje u noći između 1. i 2. juna u Ohaju.
 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko finale NBA: Golden Stejt - Klivelend

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017

Košarkaši Klivlenda i Golden Stejta treću godinu u nizu boriće se za titulu šampiona NBA lige...Branilac prstena Klivlend izborio je novi sudar sa Voriorsima pošto je ubedljivom pobedom u Bostonu 135:102 otišao u veliko finale rezultatom 4:1 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije...Meč...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.