Veliko finale NBA: Golden Stejt - Klivlend

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko finale NBA: Golden Stejt - Klivlend

Košarkaši Klivlenda i Golden Stejta treću godinu u nizu boriće se za titulu šampiona NBA lige.

Branilac prstena Klivlend izborio je novi sudar sa Voriorsima pošto je ubedljivom pobedom u Bostonu 135:102 otišao u veliko finale rezultatom 4:1 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.

Meč u Boston gardenu obeležio je Lebron Džejms sa 35 poena i nadmašio 19 godina star rekord legendarnog Majkla Džordana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na listi najboljeg strelca plej-ofa, pa se sada nalazi na brojki od 5.995 koševa. Pored "Kralja" u 12. pobedi Kavsa ove sezone u doigravanju, uz samo jedan poraz, istakli su se Kajri Irving sa 24 i Kevin Lav sa 15, dok je u poraženom timu Ejveri Bredli završio meč sa 23 poena.

Finalna serija Klivlenda i Golden Stejta počinje u noći između 2. i 3. juna, a domaćin prva dva meča su Voriorsi.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.