Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za februar 2017. godine

Novi mesec je pred nama. Šta kažu zvezde koje mačkice će se aktivirati u mesecu februaru, a kome ni Dan zaljubljenih neće pomoći?
OVAN Posao i finansije: Na poslovnom planu se sve vraća u svoje ustaljene tokove. Nakon burnog januara, nastupa period sa manje napetosti i aktivnosti. Sada opravdano možete da usporite tempo i ubirate plodove uloženog truda u prethodnom periodu. Vaša porodica i prijatelji takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << će biti zadovoljni vašim poslovnim dostignućima i puni razumevanja i podrške za vaše buduće planove. Kada je reč o novcu, veoma dobro rasuđujete i male su šanse da vas u februaru neko prevari, ili da platite više nego što nešto vredi. Vaša veština da dobijete najbolji odnos kvaliteta i cene sada dolazi do izražaja, piše astrosudbina.com. Period od 5. do 8. biće idealan za vraćanje dugova i otplate kredita, ali i za pozajmice.

Ljubav: Februar vam donosi česta seksualna uzbuđenja i pojačanu seksualnu želju i aktivnost. Partnera će izuzetno obradovati ova obnovljena strast i sveža energija. To će vratiti romantiku u vezu.  Ovnovima bez partnera ukazaće se mnoge prilike za upoznavanje potencijalnih partnera. Ne zalećite se, jer dobro znate koliko libido ume da vam pomuti um i čuvajte se preterivanja. Od 17. februara su veće šanse da ćete nekoga upoznati onlajn.
Zdravlje: Ukupno zdravstveno stanje vam se popravlja i energija vam se vraća. Obratite malo više pažnje na zglobove i kolena. Ovo je dobar trenutak da započnete detoks program ili dijetu, jer će promena režima ishrane biti duplo delotvornija nego inač.

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.