Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUDLJIVO NA OLD TRAFORDU: Otišla dvojica, stigao napadač za 60 miliona!

Kao što se moglo očekivati, posle slabijeg starta i loše efikasnosti tima, menadžer Mančester junajteda Luj van Gal morao je da reaguje.  

Kako su potvrdili engleski mediji, Junajtedova bomba ovog leta je Entoni Martijal, 19-godišnji napadač Monaka. On je uspešno prošao preglede u Karingtonu, a visina njegovog transfera iznosiće 60 miliona evra plus mogućih 20 miliona bonusa.
Takođe, ofanzivni vezista Adnan Januzaj prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je na pozajmicu u Borusiju iz Dortmunda. Januzaj će u Borusiji Dortmund nositi dres sa brojem devet.
Drugi odlazak sa Old traforda danas je Ćićaritov transfer u Bajer Leverkuzen. Nakon jednogodišnje pozajmice u Real Madridu, Ćićarito je potpisao ugovor sa Bajerom do juna 2018. godine. 
The post UZBUDLJIVO NA OLD TRAFORDU: Otišla dvojica, stigao napadač za 60 miliona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borusija našla pojačanje u Mančesteru, Januzaj na pozajmici u Dortmundu

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj prešao je na pozajmicu u Borusiju iz Dortmunda do kraja sezone...On se nije izborio za mesto u prvom timu Junajteda kod trenera Luja van Gala, pa je prešao na Vestfalen...Januzaj će u Borusiji Dortmund nositi dres sa brojem devet...Dortmund have confirmed...

Nastavak na Blic...

Van Gal ga platio 60.000.000 evra, a Runi se pita - ko je taj?!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015, 12:29

Ko je Entoni Marsijal, pitaju se mnogi, pa i napadač Mančester Junajteda Vejn Runi. Menadžer "đavola" Luj van Gal šokirao je Ostrvo kada je za talentovanog 19-godišnjeg Francuza inkasirao 60.000.000 evra. Zvezda kluba sa "Old Traforda" pojma nije imao o kome se radi, pa je u pomoć pritekao Morgan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.