Pouzdani mediji javljaju, Juventus prihvatio ponudu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pouzdani mediji javljaju, Juventus prihvatio ponudu!

Konačno su pronašli zajednički jezik, uskoro bismo mogli da imamo i najveći transfer u istoriji fudbala.

Pogba će biti novi fudbaler Mančester junajteda, javili su iz Skaj Sporta.

Ukoliko ste pratili šta se dešavalo poslednjih dana u ovom slučaju, onda ste znali da je Rajola tražio ogromnu proviziju od Junajteda, čak 20 miliona, i da je baš zbog toga sve "zapelo" i svi su morali nakon toga da odahnu.

Više o tome ste mogli da saznate OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, sada je Rajola pristao da uzme daleko nižu svotu novca za proviziju, pa je Juventus prihvatio 115 miliona evra za Pola Pogbu koji bi u narednih nekoliko dana mogao da postane zvanično fudbaler Mančester junajteda.

Uskoro bi trebalo da bude organizovan i novi lekarski pregled, pošto je prvi otkazan.

Dakle, na kraju su popustili i Rajola i Mančester junajted, Junajted je pristao da plati menadžeru proviziju, ali znatno manje nego što je to traženo u prvom mahu.

Upravo je ovo je način na koji će Juventus otplatiti Gonzala Iguaina koji je stigao za 90 miliona evra u Torino, kao što su mnogi pretpostavljali.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.