Roma gura Ljajića u Šalke

Izvor: Mondo, 01.Avg.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma "gura" Ljajića u Šalke

Nekadašnji Partizanov talenat i sledeće sezone će biti član velikog kluba, ali prethodno mora da se dogovori sa sadašnjim...

Foto: AP/Tony Gutierrez

Sve je izvesnije da će potencijalni srpski reprezentativac posle samo godinu dana napustiti Rim. Pitanje je samo u kom klubu će nastaviti karijeru, pošto on i čelnici Rome imaju drugačije afinitete.

Italijanski mediji pišu da 22-godišnji ofanzivni vezni ima ponude tri kluba, dva nemačka i jednog španskog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a svi su učesnici Lige šampiona.

Roma bi ga prodala Šalkeu, koji očigledno nudi najviše novca, ali Ljajić ne bi među popularne "rudare". Radije bi se pridružio Nevenu Subotiću i Milošu Jojiću u Borusiji iz Dortmunda, ili sarađivao sa Dijegom Simeoneom u Atletiko Madridu.

On je posle tri i po godine u Fiorentini prešao u Romu za 11 miliona evra i dao šest golova na 28 mečeva Serije A. Ipak, sa njegove strane postoji određeno nezadovoljstvo statusom i za očekivati je da do kraja prelaznog roka obuče neki drugi dres.

Ostaje da se vidi kakve planove sa njim ima novi selektor Srbije Dik Advokat...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.