Dortmund uzima Rodrigesa iz Volfsburga?

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund uzima Rodrigesa iz Volfsburga?

Uprkos velikim ulaganjima tokom godina, Volfsburg je ostao ovaj put bez plasmana u Ligu šampiona, čak i Ligu Evrope, a zbog toga Vukovi bi mogli da ostanu i bez jednog od najboljih i najkorisnijih igrača - Rikarda Rodrigesa!

Naime, švajcarski list Blik otkrio je da je u Rodrigezovom ugovoru aktivirana klauzula po kojoj je slobodan da napusti Folksvagen arenu za samo 25.000.000 evra!

Tačnije, to se dogodilo onog trenutka kada je Volfzburg i teoretski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ostao bez plasmana u elitno takmičenje, zbog čega je Tomas Tuhel rešen da švajcarskog reprezentativca za „sitan“ novac dovede pred Žuti zid.

Priča se i da bi Julijan Draksler mogao da se vrati u Šalke, šuška se i o odlasku Andrea Širlea, tako da će biti velikih promena u domu folksvagena ovog leta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.