Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: ‘Siromašan program’, jedino će košarka ‘držati uz televizore’

Širom Evrope igraju se završnice prvenstva, a i u SAD.

Današnji dan će proteći bez atraktivnih televizijskih prenosa.
Sport klub se postarao da prikaže što veći broj završnica domaćih takmičenja u košarci, pa će od 17.30 na SK1 početi četvrtfinale turske lige između Bešiktaša i Gazijantepa, a dva sata kasnije na istom kanalu i prenos Efes – Gatalasaraj.
Na Sport klubu 3 će od >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 20.30 emitovati drugu utakmicu četvrtfinala Nemačke u kojoj će igrati Oldenburg i Ulm, a od 2.30 iza ponoći nas očekuje četvrti meč u finalnoj seriji Istoka NBA lige između Klivlenda i Bostona.
Nasional i Lanus će u Kopa Libertadores braniti čast fudbala danas, a prenos tog duela će se prikazivati na Areni sport 3 pola sata iza ponoći.

The post SPORT NA TV: ‘Siromašan program’, jedino će košarka ‘držati uz televizore’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.