Predsednik Limoža: Nema smene Vujoševića

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Limoža: Nema smene Vujoševića

„Ne može košarka tek tako da se zaboravi“, poručuju iz slavnog kluba

Uprava Limoža veruje Dušku Vujoševiću. Iskusni strateg očigledno uživa ogromno poverenje klupskih rukovodilaca, iako njegovoj ekipi na terenu ne ide baš sve prema zamislima.

Kolo pre kraja prvog dela prvenstva, Limož se nalazi na deobi desetog mesta na tabeli, sa skorom od sedam pobeda i devet poraza, a u tamošnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << javnosti prilično snažno odjeknuo je neuspeh u minuloj rundi, na gostovanju Ortezu (57:89).

Iako je na konferenciji za medije, posle utakmice, Vujošević preuzeo deo odgovornosti na sebe, mi sigurno nećemo menjati trenera dok sezona traje. Bar ne do kraja ovog prvenstva. Čak i ako bi, na određen način, imali drugo rešenje, smatramo da ni Duško, ni igrači nisu tek tako mogli da zaborave košarku. Ova situacija jeste iznenađenje za ekipu“, smireno je govorio predsednik Limoža Frederik Forte.

Navijače slavnog kluba mogu da raduju partije Limoža na svom terenu, gde ima učinak od pet pobeda i dva remija, ali je problem izgleda na gostovanjima, gde je Vujoševićev tim pobedio samo dvaput iz devet pokušaja, a u nedelju gostuje lideru na tabeli, Monaku, koji kod kuće ima skor 8:1

Mi smo kod kuće smo izgubili od Šolea i Le Portea, a dobili Le Man na strani, pa Nanter u našoj hali, a onda izgubili 32 razlike od Po Orteza. Čini mi se da ne znamo na kojoj nozi plešemo“, dopunio je predsednik Forte.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Limoža govorio o eventualnoj smeni Vujoševića

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017

Posle debakla na poslednjoj utakmici protiv Orteza, kada je Limož poražen sa čak 32 poena razlike, Duško Vujošević je preuzeo odgovornost i istakao da se izvinjava navijačima i da nema opravdanja za takvu igru...Dan kasnije, oglasio se i predsednik francuskog kluba, koji je istakao da je trenutna...

Nastavak na Telegraf.rs...

POSLE MINUS 32: Evo šta su PORUČILI iz Limoža Duletu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017

Bivši šampion Evrope tek na 10. mestu u šampionatu...Iako Limožu na terenu ne ide sve baš po zamislima trenera Duška Vujoševića, legenda Partizana očigledno uživa veliko poverenje klupskih čelnika i njegovo mesto na klupi nije u opasnosti. Kolo pre kraja prvog dela prvenstva, Limož se nalazi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.