Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TRENDOVI U ITALIJI: Hoću, hoću dijamante…

Možemo samo da zamislimo kakva buka bi se u Srbiji podigla kada bi se neki klub usudio da igrača plaća na neki drugi način osim ovde već ustaljenog – obećanjima, ali u Italiji su se već pojavili novi trendovi.

Naime, nekadašnji košarkaški šampion Sijena koja se nakon bankrota i selidbe u niži rang konačno vratila u elitu i to pod imenom Mens Sana 1871 odlučio je da nova pojačanja plaća ni manje ni više nego dijamantima.
Tačnije to će uraditi jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od glavnih spozora kluba “Dajmond Prajvat Investmens”, a prvi igrač koji će biti isplaćen u dijamntima je američki bek Kris Roberts, koji se posle epizode u Buržu vraća u Italiju gde je već nastupao za Juvekazertu.
The post NOVI TRENDOVI U ITALIJI: Hoću, hoću dijamante… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.