Tri najlabilnija znaka Zodijaka

Izvor: Prva.rs, 24.Jun.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri najlabilnija znaka Zodijaka

RIBE
Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često ume da kaže da će da poludi. Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru. Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.
VODOLIJA
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Ljudi ih inače doživljavaju ko fijuke. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve nedaće. I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.
ŠKORPIJA
Pripadnici ovog znaka važe za najveće mračnjake. Osim što često deluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci. Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bes pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena. Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.
Izvor: superzena.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ovo su tri najlabilnija horoskopska znaka

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jun.2016

Možda oni deluju da su psihički stabilni ali to je samo varka … Foto: Guliver/Thinkstock RIBE Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često ume da kaže...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.