Izvor: Luftika.rs, 24.Dec.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 26. decembra do 1. januara 2017. godine

Bliži se sam kraj godine. Zaključuju se računi, svode se bilansi i prave se planovi za narednu 2017. godinu. Šta nam kaže horoskop, mogu li nam zvezde otkriti kuda da se krećemo?
Ovan
PosaoPrivodite završni obračun kraju i kad se sve sabere i oduzme ova godina nije bila toliko loša, zato ove nedelje dajete sebi malo oduška da se lepo provedete i dočekate novu godinu.
Ljubav
Partner je uz vas iako je ove godine bilo dosta svađa.
Zdravlje
Dobro .

Pogledaj vesti o: Horoskop za januar

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Retrogradni Merkur nas prati do 8. januara: Vreme je da oslušnete šta se zaista dešava oko vas i u vama

Izvor: Prva.rs, 25.Dec.2016, 12:00

Merkur će imati posebnu ulogu u podizanju lične svesti i shvatanju mudrosti, piše Lovesensa. On putuje između čoveka i Svevišnjeg, između svetla i tame i prenosi bitne poruke, ne sudi nama i našim odlukama i zato ga treba posmatrati kao specijalnog glasnika koji je došao da nam prenese sve mudrosti,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.