Dnevni horoskop za petak, 14. april!

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za petak, 14. april!

Danas je Sunce u konjunkciji sa Uranom, dobar dan za promene, te valja iskoristiti povoljne aspekte na poslovnom planu.

OVAN

POSAO Pomažete kolegi oko jednog projekta. Radite i preko svojih mogućnosti, i danas dugo očekivana nagrada stiže. LJUBAV Na emotivnom planu, toplo-hladno. Bolje je da se fokusirate na posao, problematični aspekti na ljubavnom planu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Imate saglasnost kolega u vezi aktuelnog posla >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << , pozitivna energija u radnom okruženju. LJUBAV Nezadovoljni ste što vam voljena osoba ne pokazuje dovoljno pažnje. Strpite se, ovo je samo prolazni period. Slobodni Bikovi planiraju zanimljivo putovanje. ZDRAVLJE Dermatološki problemi.

BLIZANCI

POSAO Danas biste najradije pauzirali sa svim poslovnim obavezama, ali to će biti nemoguće. Veći novčani izdaci povodom praznika. LJUBAV Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Slobodni pripadnici znaka imaju lep susret. ZDRAVLJE Nervozni ste.

RAK

POSAO Pred vam je veoma uspešan dan na svim poljima, posebno kada je posao u pitanju. Ostvarićete saradnju sa jednom osobom, a u drugoj polovini dana dobijate novac. LJUBAV Bez obzira na emotivni status, Rakovi teško izlaze iz svog oklopa koji su izgradili. Za vas bi bilo dobro da se otvorite prema drugima. ZDRAVLJE Stabilno se osećate.

LAV

POSAO Pohvalno je što pored većine poslovnih obaveza, da nosite odgovornost koja ide uz to. Pravi ste lider! LJUBAV Previše sumnjate u partnera a nedovoljno komunicirate. Razgovarajte, iznenadićete se koliko veza može da vam bude kvalitetnija. Slobodni Lavovi ostatak dana provešće sa prijateljima. ZDRAVLJE Slaba glavobolja.

DEVICA

POSAO Nudite dobra rešenja, ali jedan kolega kao da as namerno kontrira. Pokažite spremnost za saradnju. LJUBAV Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Dozvolili ste da prvi utisak o nekome preovlada vašim osećanjima. ZDRAVLJE Pripazite na ishranu.

VAGA

POSAO Proučavate dobijene savete koji su važni za profesionalni dogovor. Nedostaje vam više samopouzdanja i to se odražava u poslovnim dogovorima. LJUBAV Smanjite kontakte sa osobom koja se poigrava vašim osećanjima. Potrebna vam je zdrava, kvalitetna komunikacija. ZDRAVLJE Prolazna napetost.

ŠKORPIJA

POSAO Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se marljivim radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim, ali ni vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite! LJUBAV Uplašeni ste i brinete. Imate osećaj da vas partner zapostavlja. Znajte da jednim raazgovorom možete sve rešiti, kao i mnogo puta do sada. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. LJUBAV U nedoumici ste vezano za osobu koja vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Budite oprezni, budite pametni. ZDRAVLJE Prehlada.

JARAC

POSAO Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. LJUBAV Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Ne igrajte ulogu velikog zavodnika. To može da vam se obije o glavu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa. LJUBAV Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju. Budite zanimljivi, kao što ste uvek i bili! ZDRAVLJE Uzimajte više tečnosti.

RIBE

POSAO Propagirate lične profesionalne planove. Potražite pomoć kolega sa autoritetom. LJUBAV Neko vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba sa kojom ste u vezi, želi da vas zadrži uz sebe. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.