Dnevni horoskop za Dan zaljubljenih

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Feb.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za Dan zaljubljenih

Foto: Pixabay OVAN Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima. Stoga, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije. Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se. Srećan Vam Dan ljubavi. BIK Neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera. Sugestija: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje. Srećan Vam Dan ljubavi. BLIZANCI Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet. Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu, posebno kada se to od Vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje. Srećan Vam Dan ljubavi.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 15. februar 2017. godine

Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2017

Ovan zna gde je novac, Bik želi još novca, Blizanci mnogo rade, Raka čeka unapređenje, Lav dostojanstvena, Devica slaba, Vaga traži pravnu pomoć, Škorpija sposobna za sve, Strelac pun samopouzdanja, Jarac ima sustret, Vodolija težak dan i Ribe  dobru saradnju. Ovo je današnji horoskop za danas...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.