Izvor: Luftika.rs, 22.Jul.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 23. jul-srpanj 2016. godine

Ovan fokusiran, Bik i Blizanci ispunjeni, promene na poslu za Raka, Lav nema tegobe, sjajan dan za Devicu, Vaga zdrava, Škorpija dobija konkurenciju, Strelcu vreme za promenu, Jarcu treba energije, Vodolija pod stresom, a Ribe čeka promena. Ovo je današnji horoskop za danas 23.07.2016. godine.
OVAN
Posao Osećate poveću zasićenost trenutnim poslovnim zaduženjima i ne želite da se raspirujete na više segmenata. Bitan vam je fokus.
Ljubav Na detalje kao što je partnerova ljubomora ne možete da se pozivate i pratite nečije nipodaštavanje. Imate jak integritet u društvu.
Zdravlje Nemate veće tegobe.
 

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.