EP ZA MLADE: Poraz Srbije za kraj, Španci su prejaki i bez Asensija (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP ZA MLADE: Poraz Srbije za kraj, Španci su prejaki i bez Asensija (FOTO) (VIDEO)

Mlada fudbalska reprezentacija porazom od Španije rezultatom 1:0 (1:0) završili su učešće na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj.

Mladi fudbaleri Srbije neuspešno su okončali turneju u Bidgošću u koju su ulagali velike nade pre početka prvenstva. Poraz od Portugalije usmerio je turnira za naše ‘orliće’, a manjak sreće protiv Makedonije je odneo svaku nadu da mogu do polufinala i borbe za osvajanje turnira. Očekivalo se mnogo više, opšti je utisak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Fleke su mogle da se izvade pozitivnim ishodom protiv Španije, ali je Srbija i večeras pokazala staru boljku, a to je neefikasnost, odnosno, propušteno je puno prilika, a to se protiv tima kakav je ‘crvena furija’ jednostavno ne prašta.
Prvu i najveću za Srbiju propustio je štoper Miloš Veljković, koji je promašio gotovo nemoguće. Tačnije, uspeo je da prebaci loptu preko prečke, iako je pred sobom imao gotovo praznu mrežu.

(Izvor: youtube / AM Video7S)
Fenomenalnu priliku u 16. minutu imao je i Uroš Đurđević, ali je vrlo slabo šutirao iz izgledne pozicije.

(Izvor: youtube / AM Video7S)
Imali su i Španci samo dva minuta kasnije kolosalnu šansu.

(Izvor: youtube / AM Video7S)
Kazna je stigla u 37. minutu, kada je Denis Suarez posle lepe akcije i povratne lopte savladao u tom momentu nemoćnog Filipa Manojlovića.


(Izvor: youtube / Amazing Arsenal!)
Našem timu ništa nije išlo od noge, a u to sivilo se uklopio i kapiten Uroš Đurđević koji je za 20 minuta zaradio dva žuta kartona i možda već u tom 41. minutu Srbiju gurnuo ka porazu.
Lakat u glavu štopera Borusije Dortmund i Španije i sudiji nije preostalo ništa drugo nego da ga pošalje na prevremeno tuširanje.

 
Srbija je u nastavku pokušala da se suprotstavi iovako superiornom favoritu i ubedljivo najboljem timu u grupi B, ali od svega toga videli smo samo par manjih šansi, od kojih je najbolja bila Mijata Gaćinovića, ali je u odsudnom momentu slabo šutirao.
Do kraja smo, umesto prilgledali nekoliko odbranjenih zicera Filipa Manojlovića, koji je ispao junak Srbije. Izabranici Nenada Lalatovića nisu iskoristili svoje šanse, i mogu biti srećni što su izgubili ‘samo’ sa 1:0.
Srbija je turnir završila sa jednim bodom, a Španija kao jedina selekcija sa maksimalnim učinkom ide u polufinale i nastavlja pohod ka tituli, koju su osvajali 2011. i 2013. godine.

Srbija – Španija 0:1 (0:1)
(Denis Suarez 38)

Bigdošć
Gledalaca: 12.000
Sudija: Gediminas Mažeika (Litvanija)
Crveni karton: Uroš Đurđević (Srbija) u 41. minutu
Srbija: Manojlović – Filipović, Jovanović, Veljković, Antonov – Lukić (od 87. Plavšić), Maksimović, Gaćinović – Živković, Radonjić (od 71. Ristić), Đurđević. Selektor: Nenad Lalatović
Španija: Pau – Odriozola, Gonzales, Merino, Hoze Gaja – Suarez, Ernandez, Soler – Ojarzabal, Majoral, Vilijams. Selektor: Albert Selades.



GRUPA B
Treće kolo:
Srbija – Španija 0:1
Makedonija – Portugal 2:4


The post EP ZA MLADE: Poraz Srbije za kraj, Španci su prejaki i bez Asensija (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović tačno zna šta je falilo ovoj generaciji mladih! Slažete li se sa njim?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017

Mladi fudbaleri Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u grupnoj fazi...Momci se nisu obrukali, ali dosta nesrećnih momenata na utakmicama kumovali su tome da ova generacija ostane bez plasmana u polufinale...Ako pitate selektora Nenada Lalatovića šta je falilo u Poljskoj,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Matematika ili nameštaljka? Fudbal nije! Došlo 1:0, a Italijani i Nemci su samo tako mogli u polufinale... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017, 22:35

Italija ide kao prvoplasirana, a Nemačka kao drugoplasirana. Obrnuto ne bi uspeli....Očekivalo se uoči turnira da Nemačka i Italija prođu zajedno iz grupe i plasiraju se u polufinale EP za mlade reprezentacije u Poljskoj. Kao dva od četiri najveća favorita turnira, mladi Italijani i Nemci su bili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.