Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Zvezdin div Marjanović treći u trci za MVP-ijem kola

Centar Crvene zvezde Boban Bobi Marjanović završio je peto kolo Evrolige kao treći najkorisniji igrač eltinog evropskog košarkaškog takmičenja.
Najkorisniji igrač 5. kola EL bio je hrvatski internacionalac i centar španske Barselone, Ante Tomić.
On je u pobedi slavne katalonske ekipe nad litvanskim Žalgirisom rezultatom 89:72 učestvovao sa 16 poena (6-7), 9 skokova, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 5 asistencija, 5 iznuđenih faulova i na taj način je zaradio 34 indeksna poena.
Sa druge strane, centar Real MadridaFilipe Rejes bio je još efikasniji pošto je utakmicu završio sa 20 poena i 11 skokova uz valncu korisnosti od čak 35, ali je završio u izboru kao drugoplasiran budući da je Real izgubio od Makabija.
Na deobi trećeg mesta u trci za MVP-ijem 5. kola našli su se centar Crvene zvezde Boban Marjanović i Tejlor Ročesti sa indeksom 28. Marjanović je protiv Albe zabeležio osmi dabl-dabl sezone u Evrooligi sa 17 poena i 12 skokova.
Zvezdin centar je najkorisniji igrač dosadašnjeg toka Evrolige.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.