Bamberg produžio ugovor sa Amerikancem (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bamberg produžio ugovor sa Amerikancem (foto)

Aktuelni šampion Nemačke odlučio je da iskoristi opciju u igračevom ugovoru i zadrži ga do kraja sezone.

Povrede Janisa Strelnijeksa i Elijasa Herisa naterale su upravu Bamberga da produži saradnju sa Džerelom Meknilom do kraja sezone.

Amerikanac je po dolasku u Bamberg potpisao kratkoročan ugovor, ali je imao opciju da produži saradnju sa nemačkom šampionom do kraja sezone.

Bivši košarkaš Arisa je odigrao sedam utakmica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligi ove sezone, u proseku je na parketu provodio svega 14 minuta i postizao 1,3 poena i 1,4 asistencije po meču.

Ipak, zbog povreda Strelnijeksa i Herisa, treba očekivati da Meknil dobije značajniju minutažu u narednom periodu, pa i meču 24. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom mts u Beogradu.

.@jerel_mcneal bleibt uns bis zum Saisonende erhalten! 👍 #Basketballherz

----

McNeal stays with Brose Bamberg until end of season! #GameOn pic.twitter.com/IVE3dmtRGE

— Brose Bamberg (@BroseBamberg) 23. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.