Đoković donirao 100.000 dolara UNICEF-u

Izvor: Tracara.com, 21.Dec.2011, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković donirao 100.000 dolara UNICEF-u

Prvorangirani teniser sveta i Nacionalni ambasador UNICEF-a, Novak Đoković, obeležio je predstojeće praznike dajući svoj glas i finansijsku podršku ugroženoj deci u Srbiji – i u celom svetu.'Nadam se da će moja donacija i podrška doneti promenu u životima male dece u Srbiji, posebno one dece koja imaju ograničene mogućnosti da dostignu svoje pune >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << potencijale', rekao je Đoković koji je priložio donaciju u vrednosti od 100.000 američkih dolara za program ranog razvoja deteta u Srbiji. 'Izgradnja solidnog temelja u ranim godinama ne samo da pomaže detetu da ostvari svoje pune potencijale, nego doprinosi i izgradnji boljeg društva u celini'.Od kada je postao nacionalni ambasador avgusta ove godine, teniski as snažno podržava prava deteta i daje glas najranjivijoj deci u Srbiji. U septembru je posetio inkluzivni vrtić u Smederevu koji pohađaju deca iz najmarginalizovanijih grupa, kao što su deca sa smetnjama u razvoju i ona koja žive u romskim naseljima. Đoković takođe promoviše i prodajnu kampanju UNICEF-a u Srbiji za prodaju čestitki i proizvoda kako bi pomogao prikupljanje finansijskih sredstva za ugroženu decu u celom svetu.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak dao 100.000 dolara za najugroženiju decu u Srbiji

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2011

Najbolji teniser sveta i nacionalni ambasador Unicefa Novak Djoković priložio je donaciju od 100.000 dolara za program ranog razvoja najugroženije dece u Srbiji.

Nastavak na Sportske.net...

Novak dao 100.000 dolara za najugroženiju decu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Dec.2011, 00:05

Najbolji teniser sveta i nacionalni ambasador Unicefa Novak Đoković priložio je donaciju od 100.000 dolara za program ranog razvoja najugroženije dece u Srbiji... Kako se navodi u današnjem saopštenju UNICEF-a, Đoković je "obeležio predstojeće praznike dajući svoj glas i finansijsku podršku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković donirao 100 hiljada dolara deci Srbije

Izvor: TvojPortal.com, 22.Dec.2011

/bizlife.rs/ Prvorangirani teniser sveta i Nacionalni ambasador UNICEF-a, Novak Đoković, obeležio je predstojeće praznike dajući svoj glas i finansijsku podršku ugroženoj deci u Srbiji – i u celom svetu.. „Nadam se da će moja donacija i podrška doneti promenu u životima male dece u Srbiji,...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.