Ana Ivanović krsnu slavu proslavila u krugu porodice: Nedostaje mi domaća hrana, ko bi odoleo sarmi i proji!

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović krsnu slavu proslavila u krugu porodice: Nedostaje mi domaća hrana, ko bi odoleo sarmi i proji!

Ana Ivanović već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici. Naša teniserka došla je kako bi sa porodicom proslavila krsnu slavu Sveti Nikola.

Iako vodi zdrav život, Ivanovićeva je na Svetog Nikolu sebi dala oduška i uživala u slavskoj trpezi.

Brat je zadužen za druženje, a kod mame i tate idem da se mazim i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jedem domaću hranu. Mama se trudi da kuva zdravije, ali juče sam se najela sarme i proje koju je baka pravila“, otkrila je Ana, koja je stigla i na tetkinu slavu.

Srpska teniserka je u emisiji “150 minuta” rekla da joj od domaćih proizovda najviše nedostaju jogurt i eurokrem.

Trudim se da jedem zdravo, ali postoje dani kad dam sebi oduška. Volim slatko, ali više slano. Kad se uželim sarme ili hamburgera onda sebi dam oduška. Od sladoleda jedem samo čokoladu, voćne ne volim”, dodala je ona.

Na novinske naslove je oguglala a na pritisak javnosti se davno navikla. Koliko joj porodica nedostaje dokazuje i to što se, govoreći o najmilijima, skoro rasplakala.

Mama me je upisala na folklor, ali za mene je uvek postojao tenis. Roditelji greše kada guraju decu da se bave onim što ne žele. Ja sam uvek imala podršku roditelja i moja porodica se puno žrtvovala. Brat je bio mali, ostajao sam kod kuće… Meni je teško da pričam o tome jer postajem emotivna, s godinama sve više. Tada nisu znali u šta su se upuštaju, ali kroz moju sreću našli smo taj put. Svaki dan im vraćam sve ono što su učinili za mene”, rekla je Ana sa suzama u očima.

Ivanovićeva je priznala i da se u fudbal ne razume, ali da je uz supruga Bastijana Švajnštajgera naučila šta je ofsajd.

Pokušavam da ga podržim, on je sjajan igrač! Podržavam njegove izbore, svako prolazi kroz dobre i loše situacije, a ja sam situgrna da će se on vratii punom parom“, poručila je srpska teniserka, prenosi alo.rs.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.