Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2024, 17:52

Nove sankcije SAD za osobe povezane sa Miloradom Dodikom

Kancelarija za kontrolu strane imovine (OFAC) Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država (SAD) sankcionisala je dve osobe i sedam kompanija iz Bosne i Hercegovine, koje se povezuju sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske i njegovim sinom Igorom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD uvela nove sankcije za osobe i fimre povezane sa Miloradom Dodikom: Evo koje su

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2024

Kancelarija za kontrolu strane imovine (OFAC) Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država sankcionisala je dve osobe i sedam kompanija iz Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Radio 021...

Višković: Novi paket američkih sankcija – nepravda prema Srpskoj i slobodnoj politici

Izvor: Danas, 18.Jun.2024

Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Radovan Višković ocenio je, reagujući na novi paket američkih sankcija za dve osobe i sedam kompanija koje se povezuju sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i njegovim sinom Igorom, jedna potvrda da je njihov cilj urušavanje i konačno ukidanje RS od pojedinih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.