Zvezda se nada čudu u revanšu protiv Sasuola

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se nada čudu u revanšu protiv Sasuola

Fudbaleri Zvezde večeras u Beogradu igraju protiv Sasuola, revanš utakmicu baraža za Ligu Evrope.

Prošlog četvrtka u prvom meču italijanski tim je pobedio sa 3:0.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je cilj njegove ekipe da pobedi italijanski Sasuolo u revanšu baraža za Ligu Evrope, ali da ne želi da bude nevaspitan i kaže da će crveno-beli pobediti sa 4:0 ili 5:0, iako je u fudbalu "sve moguće".

"Izvukli su nas napred u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prvoj utakmici, imali su mnogo prostora, imaju brze igrače koji su nas kaznili. Mi sutra moramo da pobedimo. U fudbalu je uvek sve moguće ali ne bih želeo da budem toliko nevaspitan i kažem da ćemo da pobedimo 4:0 ili čak 5:0. Bitno je da se mi borimo da pokažemo volju, da pružimo maksimum. Nadamo se da će sreća biti na našoj strani", rekao je Božović.

Upitan na čemu zasniva optimizam da Zvezda može da pobedi, Božović je odgovorio da ekipa želi da pokaže da je prvi meč u Italiji bio prolazna slabost. Božović je dodao i da bi ekipi mnogo značilo da postigne gol u prvih 15 minuta utakmice.

Utakmica će početi u 20:30 časova.

Autor: Beta/Foto: crvenazvezdafk.com
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.