Zvezda remizirala sa Vašašom, Planić na debiju dao gol i zaradio crveni karton

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda remizirala sa Vašašom, Planić na debiju dao gol i zaradio crveni karton

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno sa Vašašom 1:1 u slovenačkom mestu Sentjur, a susret je obeležen burnim debijem Bogdana Planića i diskutabilnim pogotkom mađarske ekipe.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović odlučio se da od prvog minuta izvede ekipu u sastavu: Kahriman, Petković, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Lazović, Savićević, Gavrić, Rakić.

Vašaš se suprotstavio sa timom: Nemet, Gorgenji, Gruž, Tomaš, Hajdin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vida, T. Nađ, Ferenc, D. Nađ, Remili, Bereč.

Savo Pavićević nije mogao da nastupi protiv mađarskog tima zbog bola u listu noge, iako je bilo naznaka da će izaći na zagrevanje i odigrati susret.

Zvezda je napravila pritisak od samog starta utakmice i nakon nekoliko izglednih prilika, Nenad Milijaš je izveo korner i pronašao novo pojačanje crveno-belih Bogdana Planića koji je na debiju glavom sa druge stative zatresao mrežu Vašaša u četvrtom minutu.

Prvu priliku Mađari su imali u 15. minutu takođe nakon kornera kada su pogodili prečku, ali gužva nije smetala Kahrimanu, jer je šut koji je posle toga usledio otišao preko prečke.

Do kraja poluvremena Vašaš je pokušavao da izjednači, dok su crveno-beli uglavnom kontrama pretili, ali nije bilo promene rezultata, dok je tri minuta pre pauze Planić napravio grešku i faulirao protivnika na ivici kaznenog prostora, te zaradio crveni karton. Protivnik je tražio najstrožu kaznu, ali sudija Kovač je samo odmahnuo rukom.

U drugom poluvremenu Lalatović je sve igrače promenio osim golmana Kahrimana i Lazića, a Zvezda će, iako je Planić isključen, igrati sa 11 fudbalera: Kahriman, P. Đorđević, Lazić, Stojanović, S. Đorđević, Ahčin, Gogić, Karaklajić, Živković, Onjilo, Despotović.

Izjednačenje Vašaša došlo je 14. minuta pre kraja utakmice, ali po mišljenju prisutnih Stojanović je bio fauliran od strane napadača mađarske ekipe koji je na kraju lobovao Kahrimana. To je ujedno bio i konačni rezultat utakmice, tako da je Zvezda upisala još jedan remi na pripremama za početak sezone.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.