Zvezda dovodi vezistu iz Rusije, a pred vratima Marakane je i Zlatni Orlić!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi vezistu iz Rusije, a pred vratima Marakane je i Zlatni Orlić!

Foto: Wikipedia/Светлана Бекетова

Miodrag Grof Božović je okupljanje fudbalera Crvene zvezde zakazao za 13. jun, a sportski sektor užurbano radi na tome da mu obezbedi sva potrebna pojačanja.

Kako Sport saznaje, crveno-beli imaju veliku želju da angažuju vezistu Rostova i reprezentativca Gabona Gelora Kangu. Momka koj je pre nešto manje od dve godine pokazao srednji prst navijačima Spartaka iz Moskve, Zvezdinog bratskog kluba.

Kanga >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je od 2013. godine član vicešampiona Rusije, a ono što je bitno za Zvezdu jeste to što mu na leto ističe ugovor sa Rosotovom. Ove sezone je odigrao 17 utakmica i postigao je dva gola uz tri asistencije.

Isti list navodi da je pred vratima Marakane i levi bek Spartaka iz Subotice Stefan Milošević. Zlatni Orlić je već obavio razgovore sa upravom crveno-belih i skoro izvesno će biti zamena za Luisa Ibanjeza. Da li kao rezerva na terenu ili kao prva opcija u slučaju odlaska Argentinca...

I Tomas Fibel bi u sredu trebalo da razgovara sa čelnicima Zvezde kako bi dogovorio dolazak iz Mordovije.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezda za reprezentativca daje 300.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2016, 07:58

Na taj način biće nastavljena saradnja dva kluba, pošto je prošle godine Spartakov dres crveno-belim zadužio Srđan Plavšić..Ne može se reći da je Stefan Milošević novi fudbaler Crvene zvezde, jer nije parafirao ugovor sa crveno-belima, ali je sa obe noge u odajama srpskog šampiona. Kao što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.