Uživo: Cirbes ni u protokolu, Vilijams odmara, Zvezda - Tamiš 58:35

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Cirbes ni u protokolu, Vilijams odmara, Zvezda - Tamiš 58:35

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Tamišu u 3. kolu Superlige, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport.

Posle proslave titule u ABA ligi, Zvezda je dočekala Tamiš bez publike zbog kazne, a početak utakmice bio je veoma efikasan.

Zvezda je počela meč u postavi Jović, Blažič, Dangubić, Tejić, Marjanović, suprotstavili su im se Đorđević, Kruščić, Milošević, Hukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Ivanović, crveno-beli su od početka diktirali tempo, ali im nije dozvoljeno da prvu deonicu okončaju sa osetnijom razlikom (21:18).

Marjanović je odigrao prvih pet minuta, Cirbes nije bio ni u protokolu, a motivaciju su gosti pokazali i efektnim zakucavanjem Kesara preko Mitrovića. I Tejić je jedan period igre proveo na poziciji centra, zatim je i Kalinić bio na "četvorci" dok nema Mitrovića i Tejića, a razlika u kvalitetu odrazila se i na rezultat, pa je Zvezda na poluvreme otišla sa 49:29. U prvih 20 minuta, Marjanović je postigao 12 poena bez promašaja, dok je u gostujućoj ekipi najefikasniji Vujović sa šest poena.

Nije se menjao ritam meča, Tejić se odlično snašao u ulozi centra, pa je i zakucao za 58:35 u 25. minutu. Nakon toga su se dugo ređali promašaji, pa skoro tri minuta nije bilo poena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Cirbes ni u protokolu, Vilijams odmara, Zvezda - Tamiš 51:35

Izvor: Blic, 05.Maj.2015

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Tamišu u 3. kolu Superlige, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport...Posle proslave titule u ABA ligi, Zvezda je dočekala Tamiš bez publike zbog kazne, a početak utakmice bio je veoma efikasan...Zvezda je počela meč u postavi Jović, Blažič,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.