Princ Karađorđević na Marakani: Otac Tomislav me je naučio da volim Zvezdu

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Karađorđević na Marakani: Otac Tomislav me je naučio da volim Zvezdu

Princ Đorđe Karađorđević posetio je stadion Crvene zvezde, a tom prilikom prisustvovao je i treningu ekipe Nenada Lalatovića.

Sin pokojnog Tomislava Karađorđevića imao je priliku da se upozna sa prvotimcima i članovima stručnog štaba, a od kapitena Predraga Rajkovića dobio je i dres sa brojem "10".

Njegov otac, inače prvi član kraljevske porodice koji se trajno vratio u Srbiju početkom 1992. godine, a preminuo u Topoli osam godina kasnije, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu je ljubav prema klubu sa Marakane.

"Od malena navijam za Crvenu zvezdu. Moj otac me je tome naučio i zauvek ću navijati za najbolji srpski klub. Veoma sam zahvalan na ljubaznosti, odlično sam ugošćen, i želim mom klubu mnogo sreće u ispunjavanju ciljeva koje je postavio", rekao je za sajt kluba princ Đorđe Karađorđević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.