Nestorović: Imamo informacije da je Manojlović spreman na saradnju sa našim pokretom, prozapadna opozicja opasna za državu

Izvor: Danas, 10.Maj.2024, 14:49

Nestorović: Imamo informacije da je Manojlović spreman na saradnju sa našim pokretom, prozapadna opozicja opasna za državu

Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da odbornici tog pokreta neće glasati za izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda, dok imaju informacije da je Savo Manojlović otvoren za saradnju sa njima, dok prozapadnu opoziciju vide kao opasnost po državu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Branimir Nestorović: Šapić je loš gradonačelnik, nećemo ga podržati

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2024

Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da odbornici tog pokreta neće glasati za izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.