Muke stanara sa fasadom koja otpada u Nišu se nastavljaju - niko ne reaguje

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2024, 14:45

Muke stanara sa fasadom koja otpada u Nišu se nastavljaju - niko ne reaguje

Pet meseci nakon što se obrušio deo fasade zgrade u ulici Vojvode Koste Vojinovića u Nišu, fasada se i dalje roni, a sada i postoji opasnost da i klime počnu da padaju, pričaju stanari. Iako im je obećano da će se fasada menjati na proleće, radovi ne počinju, a šut nije ni počišćen.
U januaru utvrđivali štetu; foto: čitalac Deo fasade se sa zgrade početkom decembra obrušio, dobar deo izolacije se odvojio, a stanari su tada bili zahvalni što niko nije povređen. Nadali su se da će materijalnu štetu brzo rešiti, ali ni dva meseca nakon toga skoro se ništa nije promenilo - samo je postavljena crveno-bela traka.
Fasada od stirodura i dalje pada, smeće se raširilo svuda po parku u okolini. Ovo...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.