Martinović sa malinarima: Potreban dijalog svih učesnika kako bi se našlo rešenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 14:47

Martinović sa malinarima: Potreban dijalog svih učesnika kako bi se našlo rešenje

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović izjavio je danas da je potrebno uspostaviti dijalog između ministarstva, malinara i otkupljivača, uključujući i Privrednu komoru Srbije, kako bi se našlo najbolje moguće rešenje za otkupnu cenu malina, tako da niko ne bude oštećen.
"Ono što je svake godine aktuelno kada je reč o malini to je otkupna cena odnosno poslovni odnos između prozvođača u primarnoj proizvodnji i otkupljivača, odnosno hladnjačara. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će se zaista potruditi da uspostavi jednu liniju dijaloga između ministarstva, malinara i otkupljivača i potrudićemo se da u sve to uključimo i Privrednu komoru Srbije kao bismo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.