Ninković poslao Milevskog u Hajduk

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković "poslao" Milevskog u Hajduk

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, Artjom Milevski, godinu dana kasnije potpisao je za splitski Hajduk.

Foto: Guliver/Getty Images/Joern Pollex Milevski na meču Ukrajina - Nemačka 2011.

Artjom Milevski bio je pre godinu dana blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali je to, prema sopstvenom priznanju, stopirao Miloš Ninković, svestan da bi stvari pre ili kasnije pošle loše i po kolegu i po klub.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ovog leta, Milevski je postao igrač splitskog Hajduka, objavio je klub iz Dalmacije. Ukrajinac je doputovao u Split, a u petak će biti predstavljen na konferenciji za novinare.

Milevski se prošle godine pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali do tog transfera ipak nije došlo i Ukrajinac je otišao u turski Gazijantep.

U dosadašnjoj karijeri Milevski je igrao za Dinamo iz Kijeva i Borisfen. Za selekciju Ukrajine zabeležio je 50 mečeva i osam golova.

Podsetimo se šta je povodom (ne)dolaska Milevskog u Crvenu zvezdu nedavno rekao Ninković, gostujući u MONDU.

"Hteo sam da zovem Milevskog. Ja ga volim i najviše sam se s njim družio u Kijevu. Ali, zvati čoveka da dođe u stranu zemlju u kojoj neće dobijati platu po tri meseca, a znam ga kakav je, ne bi bilo dobro. On bi mene zvao i pitao: 'Kad će pare?', onda bi iz kluba mene zvali i pitali: 'Što ga nema na treningu? Gde je?', a znam ga, kad bi video kakav je Beograd grad, izlazio bi svako veče... Onda sam ja lepo odlučio da to stopiram, iako to nikad javno nisam rekao. Bilo bi kontraproduktivno", objasnio je i konstatovao.

"Ispostavilo se kao pravi potez, verujem da tamo gde igra ima redovna primanja, a mi smo uzeli titulu bez njega".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.