Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila ga Zvezda, otišao u Hajduk!

Nekadašnji reprezentativac Ukrajine Artem Milevski karijeru će nastaviti u splitskom Hajduku, objavljeno je na sajtu tog kluba. Ukrajinac je danas doputovao u Split, a u petak će biti predstavljen na konferenciji za novinare, kada se ekipa bude vratila iz Kazahstana, gde igra meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Karagandija. Milevski se pro...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Artjom Milevski u Hajduku iz Splita

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Bivši reprezentativac Ukrajine Artjom Milevski karijeru će nastaviti u splitskom Hajduku, objavljeno je na sajtu kluba. Milevski se prošle godine pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali do tog transfera ipak nije došlo i Ukrajinac je otišao u turski Gazijantep.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.