Kadeti Crvene zvezde pobednici Turnira prijateljstva

Izvor: Press, 25.Maj.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadeti Crvene zvezde pobednici Turnira prijateljstva

Fudbaleri Crvene zvezde do 16 godina osvojili su drugi Turnir prijateljstva, pošto su danas u finalu u Bijeljini pobedili ekipu Vojvodine sa 1:0 (0:0).
     Fudbaleri Crvene zvezde do 16 godina osvojili su drugi Turnir prijateljstva, pošto su danas u finalu u Bijeljini pobedili ekipu Vojvodine sa 1:0 (0:0). Trijumf beogradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << crveno-belima doneo je Mihajlović golom u 49. minutu, kada je posle centaršuta sa desne strane izdržao duel sa dvojicom defanzivaca Vojvodine i savladao golmana Vojvodića. Kvalitetnu i zanimljivu utakmicu odigrala su dva tima na terenu etno sela Stanišići, iz koje su kao pobednici izašli izabranici trenera Ognjena Koromana. Vojvodina će žaliti za propuštenim prilikima iz prvog dela igre, a najbolju je imao Stanojev kada je sa tri metra promašio prazan gol. Ipak, Zvezda je u drugom poluvremenu odigrala mnogo bolje i uspela da osvoji trofej namenjen najboljem timu u regionu. Kadeti Zvezde su na prvom mestu smenili prošlogodišnjeg pobednika zagrebački Dinamo, kojeg su u polufinalu savladali minimalnim rezultatom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.