Komunalni milicajac u Zrenjaninu uhapšen zbog zelenašenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2021, 16:46

Komunalni milicajac u Zrenjaninu uhapšen zbog zelenašenja

Komunalni milicajac Z.G. (1972) iz Zrenjanina uhapšen je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zelenaštvo, a zajedno sa njim uhapšen je i pomoćnik jednog javnog javnog izvršitelja G.P. (1975) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivičnom delo zelenaštvo u pomaganju.

Sumnja se da je Z.G. u oktobru 2014.godine šestdesetosmogodišnjem muškarcu iz okoline Zrenjanina pozajmio 30.000 evra, a da mu je sve ove godine na ime kamate uzimao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novac u ukupnom iznosu od 100.000 evra.

G.P. je osumnjičen da je pomagao Z.G. u izvršenju krivičnog dela zelenaštvo tako što mu je kao pomoćnik javnog izvršitelja u oktobru ove godine omogućio da od muškarca uzme pneumatsku sejalicu.

Prema saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu biće privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UHAPŠEN KOMUNALNI POLICAJAC: Davao novac na kamatu, pa uzimao i trostruko veći iznos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021

Uhapšen je i njegov saučesnik..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su Z. G. (1972) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zelenaštvo i G. P. (1975) iz Novog Sada, osumnjičenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.