UHAPŠEN KOMUNALNI POLICAJAC: Davao novac na kamatu, pa uzimao i trostruko veći iznos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 17:02

UHAPŠEN KOMUNALNI POLICAJAC: Davao novac na kamatu, pa uzimao i trostruko veći iznos (VIDEO)

Uhapšen je i njegov saučesnik

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su Z. G. (1972) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zelenaštvo i G. P. (1975) iz Novog Sada, osumnjičenog za krivično delo zelenaštvo u pomaganju.

Sumnja se da je Z.G. inače komunalni milicajac, u oktobru 2014. godine, pozajmio 30.000 evra šezdesetosmogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcu iz okoline Zrenjanina, a zatim mu sve do ove godine na ime kamate uzimao novac u ukupnom iznosu od 100.000 evra.

G. P. se sumnjiči da je, kao pomoćnik jednog javnog izvršitelja, u oktobru ove godine protivpravno omogućio Z.G. da od šezdesetosmogodišnjeg muškarca uzme pneumatsku sejalicu.

Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMUNALAC "PAO" ZBOG ZELENAŠENJA Pozajmio 30.000 evra, a na kamatu uzeo 100.000

Izvor: Blic, 10.Dec.2021

Zrenjaninska policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je četrdesetdevetogodišnjeg Z. G. iz Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zelenaštvo i tri godine mlađeg G. P. (46) iz Novog Sada, osumnjičenog za krivično delo zelenaštvo u pomaganju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.